Oversikt over total inntekt

Gå til sidepanelet og velg Saldo. Her vil du få oversikt over samlet inntjening, totale bestilling og eventuelt om du benytter betalingsløsningen til gibbs.no, så vil du kunne se det som er til utbetaling/uttakbar saldo.

Inntjening

Her vil du se alle bookinger som er gjennomført. Dato for når bookingen ble gjennomført, totalsum og minus transaksjonskostnad.

Ubetalingshistorikk

Her vil du se utbetalinger som er gjennomført og hvilke dato dette ble utbetalt.