Hvordan legge til en kunde manuelt?

Gi tilgang til ny bruker

Gå til sidepanelet og velg «brukertilganger». Når siden for brukertilganger er åpnet, velg der det står «Legg til ny bruker».

«Legg til ny bruker» Du kan legge til e-post til brukeren hvis de allerede har en konto. Hvis brukeren ikke har en konto, så kan du opprette konto på vegne av brukeren. Brukeren vil deretter få en e-post der de senere kan opprette egen passord.

«Rediger rolle» Etter du har lagt til en ny bruker, så kan du velge hvilke rolle du skal tildele til brukeren. Velg rollen «kunde». Brukeren vil bli lagret og forsvinne fra listen. Brukeren vil være synlig i kundelisten i adminkalenderen.