Hvordan godkjenne en booking?

For å godkjenne en booking som har status «reservasjon» Gå til adminkalender og deretter gå til bookingen det gjelder. Dobbelklikk på bookingen du skal behandle. Da vil det åpnes en pop-up.

Bilde under viser at booking er åpnet og kan behandles. For å behandle forespørselen klikk på«status» og deretter velg statusen «godkjent». Deretter klikk på lagre knappen. Leietaker vil da få beskjed på e-post og i systemet om at forespørselen er godkjent og er klar til betaling.

Etter at du har lagret så vil status endre seg til godkjent og fargen på bookingen vil være blå. Når kunden har betalt, så vil den endre seg til grønt. Hvis det er en gratis booking, så vil den bli grønt også og status vil bli betalt.