Hvordan fungerer online betalinger?

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å ta betalt online for deres utleie uten behov for egne avtaler. Vi har en felles avtale med Nets for online betalinger med Vipps, Visa eller Mastercard. Dette kan tas i bruk umiddelbart ved å opprette en annonse/utleieobjekt på gibbs.no.

Se bilde under. 2 klikk så har du forskuddsbetaling på plass.

Utbetaling til ditt kontonummer

Utbetaling skjer én gang i måneden til det registrerte kontonummeret (under angi utbetalingsmetode) Du vil motta en e-post med utbetalingsbilag som viser oversikt over ordrer som har blitt innbetalt siste 30 dager. (Mulighet for å få utbetalt 2 ganger i uken også.

Fordelen med dette er at du får mindre regnskapskostnader siden du kun trenger å bokføre ett bilag.

Kom i gang med utleie på under 2min!