Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hvordan publisere annonser (utleieobjekter)

Ved å velge «Mine annonser» i adminpanelet til venstre åpnes siden for å administrere annonser.

Listen viser oversikt over følgende statuser:

1. Påbegynte annonser
  2. Aktive annonser
  3. Inaktive annonser.

For å opprette en ny annonse klikke på «Lag ny annonse».

Velg deretter hvilke kategori som passer for ditt utleieobjekt. Lokaler og uteområder, utstyr eller andre tjenester.

Her kan det legges det inn navn på utleieobjekt, type utleieobjekt og fasiliteter.

Beskrivelse av utleieobjektet og legg til eventuelle veiledninger.

Her kan det legges til opptil 9 bilder, anbefales å benytte bilder med god kvalitet. Deretter kan det legges til priser for annonsen. Det er mulig å oppgi alle (timepris, dagspris, helgepris) eller kun benytte for.eks. timepris. Om nødvendig oppgi MVA sats. Øyeblikkelig booking: med denne aktiver vil alle forespørsler bli automatisk godkjent.

Åpningstider kan oppgis per utleieobjekt eller en gruppe/baner/inndelinger.

Eksempelvis en bane har ikke individuelle åpningstid siden det tilhører et anlegg/gymsal. Endrer man på åpningstider for en hall/gymsal, endrer man åpningstider for alle baner samtidig.  Det er mulig å redigere i etterkant hvis det skulle være endringer i åpningstidene.

Tilleggstjenester som kaffe, mersalg av utstyr leie, vaskeavgift ol. kan legges inn og prises. I tillegg er det mulig å velge antallet. Her kan det lastes opp vedlegg og dokumenter. Dette kan være eks vilkår og betingelser som leietakere må signere ved booking. For at annonsen/utleieobjektet skal synlig på Google, så har vi tilrettelagt at det kan oppgis «søkeord» for markedsføring på Googles søkemotor.