Hvordan laste ned kalendervisningen i PDF?

På adminkalenderen så kan man velge et utleieobjekt og se bookinger for dagens, ukens, månedens eller egendefinert periode. Dette kan vises i ulike visninger. Dags, ukes, måneds eller agendavisning.

Visningen kan lastes ned som PDF-fil. Dette er gjeldende for alle kalendervisninger.

1. Velg hvilke utleieobjekter du ønsker å se visning for
  2. Velg hvilke visning du vil lasted ned som PDF
  3. Trykk på «innstillinger» og deretter velg «eksporter til PDF»

På bilde under kan man se hvordan PDF filen ser ut når den blir åpnet.