Hvordan legge til baner eller en gruppe lokaler?

Hver annonse kan ha flere baner. For eks hvis det er et idrettsanlegg og anlegget har flere baner, så kan dette opprettes slik at leietakere kan leie en eller flere baner samtidig. I tillegg benyttes dette til også hvis et lokale har flere inndelinger som for.eks kjøkken, garderobe, dansesal etc.

For å legge til flere baner/inndelinger, gå til «Mine annonser» -> «Rediger» eller eventuelt lag en ny annonse.

Øverst til venstre trykk på «legg til ny baneinndeling». Navngi banen/inndelingen, velg pris og type idrett banen er egnet for. Hvis alle baner har samme type idrett. Kryss av for dette.

Legge til pris for baner/inndeling: Det er mulig å legge til pris for et utleieobjekt som har flere rom, inndelinger eller baner. Gjeldende pris legges inn i annonsen og deretter legges det til bane/inndeling som tilhører utleieobjekter. Her kan hver bane/inndeling prises med % andel av prisen som er lagt inn. For.eks hvis utleieobjektet har 4 baner, og prisen er 400 kr per time. Så vil bane 1 oppgis med for.eks 25% andel av totalprisen. Det vil koste 100 kr per time å leie bane 1. Velges det 2 baner, vil prisen være 200 kr per time.

Husk å legge til bilder! Første bilde er hovedbildet og her er det lurt å velge et bilde som viser hele anlegget. Man kan legge til flere bilder og bildetekst for å vise leietakere hvordan hver bane/inndeling ser ut.

Tittelen blir vist på annonsen/landingssiden til utleieobjektet.