Hvordan sende melding til kunde fra systemet?

Hvis det skulle være behov for dialog, gå til adminpanelet og velg «Mottatte reservasjoner». Velg fanen «Trenger din opperksomhet» og åpne forepørselen det gjelder. Trykk på meldinger for å kommunisere med leietaker. Dialogen vil være relatert til annonse/utleieobjekt og booking. Slik at det er enkelt å kommunisere effektivt. Hvis du sender en melding, så vil leietaker vil få en varsel per e-post.