Kunden sier de har betalt og jeg ser ingen booking?

Kundene sier at de har blitt trukket, men det er ingen Ordre ID eller booking i kalenderen. Hva skal vi si til dem?

steg 1. Spør kunden om de kan sjekke om beløpet står som «reservert» eller «betalt» i banken.

steg 2. Forklar at hvis beløpet er «reservert,» har det ikke blitt trukket fra kontoen ennå. Dette skjer vanligvis hvis betalingsprosessen ikke ble fullført. Reservasjonen vil automatisk bli frigjort innen 3-14 dager. For transaksjoner utenfor Norge kan det ta litt lengre tid.

Hvis alt går som det skal, vil statusen endres fra «reservert» til «betalt,» og en Ordre ID vil bli opprettet. Når dette skjer, vil bookingen vises i kalenderen.