Laste ned ordrer som csv-fil

Gibbs.no har funksjonaliteten til å eksportere alle bestillinger som er opprettet innenfor en gitt datoperiode til en Excel-fil som kan importeres.

Den eksporterte filen vil inneholde alle bestillinger som er opprettet, og indikere om en bestilling er en faktura som skal betales.

1. GÅ til sidepanelet og velg “mottatte reservasjoner” og deretter fanen «Faktura».
    Under denne fanen ligger alle ordrer der betalingsmetoden faktura er valgt. Dette kan også være andre ordrer som har status “sesongbooking”

2. Det er mulig å filtrere på både kunde, dato eller annonse/utleieobjekt.

3. Klikk på last ned som csv. Da vil det lastes ned en fil som inneholder alle nødvendige bookingdetaljer. Mulig å filtrere selv i excel senere om det er for mye data.

Slik vil det se ut som på bildet under: