Kom i gang med ny sesong

Steg 1 – lage ny sesong
Gå til «fordelingsnøkkel. Opprett ny sesong ved å klikke + tegnet på sesonger. Velg navn og fastsette dato for sesongen. Aktivere søknadsskjema (Når den er aktivert, kan brukere søke om tider).

Steg 2 – Legge inn parameter til fordelingsnøkkelen(hvis du har gjort dette fra før, så kan du hoppe over)
Se bilde over: Fordelingsnøkkelen justeres til den samstemmer med kommunens retningslinjer for sesongleie. Her kan man justere en del parametre basert på alder, nivå, antall medlemmer, type idrett, type søker + 16 parametre. Forslaget fra algoritmen er 100% nøyaktig basert på satte fordelingsnøkler. Man kan også enkelt gjøre justeringer på parametrene underveis.

Steg 3 – Velge hvilke utleieobjekter skal inkluderes i sesongen
Gå til mine annonser og trykk på rediger annonse. Blad ned til «slå på algoritme» Og velg hvilken idrett utleieobjektet er egnet til.

Steg 4. Åpne søknadsskjema slik at man kan søke
For å åpne søknadsskjema. Huk av for «aktiver søknadsskjema». Da vil det være en link knapp som dukker opp.

Steg 5. Se over søknadsskjema og del linken
Åpne linken og gå til søknadsskjema. Se over om alt stemmer. Deretter kopier URLen i nettleseren og del den via epost eller deres hjemmeside.