Varslinger per e-post og i systemet

Når du mottar nye leieforespørsel, så vil du som utleier (admin) få en e-post varsel om et nytt leieforespørsel.
Det vil være en link som medfølger e-posten, klikk på den og du vil gå direkte til bookingen det gjelder.

Det er kun admin (den som har opprettet annonsene/utleieobjektene) sin e-post adresse som vil få varselene.
Dette kan eventuelt endres ved å benytte en felles e-post som for.eks booking@utleier.no.

Utleier får varsling hvis det kommer inn nye leie forespørsler og nye meldinger. Det varsles både i systemet og per e-post.